Szállítási és fizetési információk

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: ingyenes


Termékeinket a megrendelést követő 10 munkanapon belül megkapod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. A kiszállítás ideje megváltozhat melyért a szolgáltató felelősséget nem vállal.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.

FIZETÉS FELTÉTELEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)


Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

KÖZVETLAN BANKI UTALÁS

Átutalhatod számunkra a megrendelés összegét.
Név: Nagy Máté egyéni vállalkozó
Bankszámlaszám: 10400559-83574950-48541001
Összeg: rendelésed összege
Közleménybe: rendelés számaFIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.  A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Fizetéshez használhatod:
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. További információ: www.paylike.hu